20. 4. Marcela

Zítra: Alexandra

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Úřední deska > Strategický plán - dotazník pro občany

Strategický plán - dotazník pro občany



Vyvěšeno: 12. 1. 2022
Sejmuto: 30. 4. 2022

DOTAZNÍK PRO OBČANY

Vážení občané,

Obce Valkeřice  zpracovává STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE VALKEŘICE. Zpracovatelem Strategického plánu rozvoje obce Valkeřice (dále jen „Strategický plán“) je Obec Valkeřice ve spolupráci s MAS Labské skály.

Strategický plán je koncepční dokument, který na základě podrobné analýzy území (dosavadní vývoj obce, demografický a ekonomický stav obce, slabé a silné stránky obce, aj.) definuje hlavní směry rozvoje obce v rámci stanoveného časového horizontu. Strategickým plánem jsou pro hlavní oblasti života stanoveny cíle, priority a konkrétní opatření pro naplnění těchto cílů. Úkolem strategického plánu je rovněž definovat a zkoordinovat společné zájmy obce, obyvatel obce a podnikatelských subjektů tak, aby bylo dosaženo celkové prosperity obce. Strategický plán bude zároveň sloužit jako podklad pro žádosti o dotační tituly.

Protože chceme, aby Strategický plán odrážel zejména potřeby Vás občanů obce, dovolujeme si Vás tímto oslovit a požádat o vyplnění níže uvedeného dotazníku, který hodnotí Vaši spokojenost s životem v obci. Získané výsledky budou výchozím podkladem pro tvorbu Strategického plánu. Budeme velmi rádi, pokud si najdete čas na vyplnění tohoto dotazníku a pomůžete nám tak získat velmi cenné informace, se kterými budeme pracovat tak, abychom v nadcházejícím období dosáhli Vaší maximální spokojenosti s děním v obci.

Dotazník je anonymní – prosíme o jeho vyplnění každým občanem samostatně (za občana mladšího 15let věku prosíme o vyplnění společně se zákonným zástupcem). Vyplněný dotazník můžete odevzdat na  Obecní úřad Valkeřice nebo ho vyplnit elektronicky na webových stránkách obce nejpozději do 28.2.2022.

Moc Vám děkujeme za Váš čas a za Vaše podněty, tipy a návrhy ke zlepšení života v obci. Výsledky zveřejníme na webových stránkách obce.

František Roller

starosta obce Valkeřice

Přílohy:


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 13. 01. 2022 8:18

Počasí

Sobota Oblačno až zataženo s občasným deštěm 7/2 °C
Neděle Oblačno 8/1 °C
Pondělí Oblačno až zataženo s občasným deštěm 8/1 °C
Úterý Oblačno až zataženo s občasným deštěm 7/1 °C